Tek tip türban giderek yayılıyor
Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi’nin mezuniyet töreninde kursiyer kızların tek tip elbise ve türban takmalarının ardından, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi’nin Sülün ve Erkmen kasabalarında düzenlediği makine nakış kursunda eğitim gören kızların serginin açılışında da benzer görüntüler oluştu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
11 Haziran 2008 BURASI SİVAS
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Müdürlüğü’nün 2007- 2008 Eğitim Yılı’nda Sülün ve Erkmen kasabalarında düzenlediği makine nakışı ve el işi kursların yıl sonu sergileri açıldı.
Serginin açılışı ve gezilmesinin öncesinde kursa katılarak başarıyla tamamlayan kızlar sertifikalarını aldı. Her iki kasabada da kızların törende aynı tip uzun etek, koyu renkli uzun gömlek ve türban takmaları dikkat çekti. Tek tip giyinmiş türbanlı kızlara Eğitim Merkezi Müdiresi Semra Güzbey kursiyer kızlara sertifika verdi. Sertifika töreninin ardından açılan sergiye AKP’li Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba ile kadın kolları üyeleri de katıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
13 Haziran 2008
BURASI AFYON |