Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Haziran 2008, 21:07   #22
Bora Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRCLAnd Script

fing3r sadece sana gülüyorum (:

ister 2 ister 4 socket acar baska ircd baglantılarına yön verebilirim. bana sordun socket vardıda ben mi yok dedim? hayır socket var olacakda. kimseyi salak yerine koyma gayemiz yok herkes yaptıgı işden sorumlu. mirc 'i yayan benim ister shoutcast ile yayarım ister oke yükleme programıyla bana kalmış. sende çok somun ekmek ye bunları yapmaya çalış. Lamerlik dedigin kelimenin acılımını bilmeyen kişisin daha Beni Sanalda Ircd veya Web Sitelere Haksız yere Karşı tarafı madur edici fiili hareket verdigimi veya karşı tarafa emeginin karşılıgını rencide edicek şekilde program türleri ile beni görürsen o zaman Lamer deme hakkın doğar bunu kanıtlarsan anca konuşursun elinde kanıt belge bilgi olmadan kafadan atmayın sen ve jackerss rumuzlu arkadaş bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

fing3r ;

1. bu ve bundan önceki yazılımlarda paylaşdıgım gibi soruldugu sorulara cvp veririm socket vardır olacakdır. o zaman indirmezsin arkadaşım bu kadar basit.

2. o ircd gecen senenin konusudur tarihine bak öyle konus. benim bir gayem yada ircd büyütmek ve devam ettirmek gayem yok olsa portallarımı satmam.

3. Bir insan salak degilse platforma girer iplerine bakar ister alır ister almaz kişiden kisi ye degişir. zorla kimseye bir şey satılmıyor.

4. Seni kendi seviyemde bulmadıgım icin gülüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sen ve o arkadaş isteyen yazılımı indirir kullanır isteyen kullanmaz. konu seo degil ircd büyütme veya acma konusu degil Gerçekleri yaz her seyde paylasırım bizde gizli kapaklı iş olmaz. Muhafelet yapmadan önce uslubunu düzelt burası paylaşım forumu nara atma forumu degil. ztn sizin gibi insanları kayde alıyoruz ya neyse daha fazla prim yapma benim rumuzum altında.

bu arada konu yanlış yere acmadım umarım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ircd büyütme , seo , socket bot nasıl yapılır kodlamalar felan degil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mod Arkadaşımda mirc script tanıtımlarının dışında kalan konu ile alakasız postları silerse sevinirim. herkese iyi ifler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan