Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2008, 14:14   #4
Çevrimdışı
Collettivo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Renault Laguna Coupe





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Microsoft ® Deep Zoom teknolojisi ile internette tanıtım
İnternet üzerinde bir mini site Renault Laguna Coupe’ye özel olarak tasarlandı. 2007’de Renault Laguna lansmanı sırasında çok başarılı olan bu deneyim (inside new laguna), Laguna Coupe’yi daha yakından tanımak isteyen bütün müşteriler için tekrarlanıyor. Bu müşterilere yönelik olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesi Avrupa için Microsoft ® işbirliği ile geliştirildi.
Bir otomobil üreticisi ilk kez, bir modelinin tanıtım sitesini hazırlarken bugüne kadar eşi görülmemiş bir ayrıntı düzeyine ulaşılmasını sağlayan devrimsel nitelikteki bir teknolojiden yararlandı. Deep Zoom teknolojisi sayesinde, güncel gelişmelere bağlı olarak sürekli değişim içinde olacak.
Renault Grubu’nun Dünya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Stephen Norman « Renault Laguna Coupe gerçek otomobil tutkunlarına hitap eden, zamandan bağımsız tasarımlı, sıra dışı bir otomobildir. Bu özel kitlenin « güzel nesne » tutkusunu tatmin etmek için Renault otomobilin en ince ayrıntılarına kadar izlenmesini sağlayan bir teknolojiyi uygulamaya koymayı tercih etti » diye açıklamada bulundu.
Renault Laguna Coupe Ekim ayında düzenlenecek olan 2008 Paris Otomobil Fuarı”nda otomobil severlere daha ayrıntılı olarak tanıtılacak. Laguna gamının vurucu gücünü oluşturan coupe sağladığı saf otomobil keyfi ile Renault markasının lüks modeller pazarında güçlenmesine katkıda bulunacak. Renault Laguna Coupe, en prestijli standartları karşılayan detay işçiliği ve genlerine işlemiş olan kalitesi ile sürüş keyfi konusunda Renault’nun tüm bilgi birikiminden yararlanıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat