Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2008, 21:23   #5
KAIN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Unreal kod Açığı

the_bekir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu açık 0 daymı yoksa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yayınlanmış bir açıkmı ?

Konuyu bildilendirme amaçlı açmışsın tamamda açıgın neden kaynaklandıgı hakkında bilgi vermiyorsan neden kapatmaları için senin verdigin yoldan kapatmalarını istiyorsun ? Belki başka biri daha başka yoldan kapatacak .. ki konuyu açma amacın o degil . Madem açıgın oldugunu idda ediyorsun ve kapatmasınıda anlatıyorsun neden o zaman neden kaynaklandıgını söylemiyorsun ?

cvp : çünkü sende bilmiyorsun.

senin 0 day bir açık bulabileceginide sanmıyorum . Olsa olsa freenode deki elemanlardan almışsındır . + Senin eline geçen 0 day bir açık bile olsa senden önce çoktan security sitelerinde yayınlanmıştır .

++ illa genede benden başka kimse bilmiyor diyorsan ve iyilik yapıp kapatmasını anlatıyorsan ve herkeze yararlı olmak istiyorsan ..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden açıgı bildir .Onlarda fix yazsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bu unrealde bi hata deil. sabit bir komutu kötüye kullanma bunu herkes yapabilir. +A bunun için yeterlidir. ve günümüzde herkes her yerde +A alabiliyor. güven verdikten sonra.kaynak kodlarini soylersem bunu kullanmıyacagını nerden bileyim. ve ayrica bu tam bir acık deil. dedigim gibi basit bi komuta bi kaç ekleme yaparak kotuye kullanma . kendinizi cok akıllı sanmayın senin düşünmeye başladıklarını ben noktalıyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan