Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2008, 22:58   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPod'unuz için tüplü amplifikatör




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Roth Audio: Müziğin en doğal halini sunuyor

Roth Audio farklı tasarımı ve doğal sesi ile müzikseverleri kendisine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

Müziği en doğal hali ile dinlemek ve en iyi performansı elde etmek arzusu ile doğmuş bir marka Roth Audio. Firma ürünlerini tasarlarken ve üretirken sadece iyi müzik dinlemeyi ve duymak istediğiniz performansı size sunmayı hedeflemiş. Bu konuda piyasada, ulaşılabilir "vacuum tube" amplifikatörlü ürünlerin eksikliğini gören firma, bu eksikliği gidermek için The Music Cocoon (MC4) ürününü müzikseverlere sundu.

The Music Cocoon'ı Apple iPod'unuzla, CD çalarınızla, taşınabilir ses cihazınızla veya 3,5 mm jack soket bağlantısı yapılabilecek bir ses cihazıyla kullanabilirsiniz. Bu şu anlama geliyor: Müzik kaynağınız ne olursa olsun MC4'ü her şekilde kullanma şansına sahipsiniz.

Roth Audio MC4'un en önemli özelliklerinin başında yüksek kalitede doğal ses sunması, 2 pre-amplifikatör tüpünün olması, farklı ses kaynaklarını desteklemesi, ses kontrolü sağlaması, ipodunuzu şarj edebilmesi, aşırı ısınmaya karşı koruma sağlayabilmesi, hoparlör kısa devre koruması sağlaması ve adaptörün sigorta koruması olması.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat