Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2008, 23:21   #1
Çevrimdışı
PopSy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Suriyeliler kalaşnikoflarla ev taradı




DHA
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şanlıurfa'nın Akçakele İlçesi'nde Suriyelilerin, kızlarını kaçıran akrabalarının evine kalaşnikoflarla düzenledikleri saldırıda 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Akçakale İlçesi'ne bağlı Büyüknaneli Köyü Akyaprak mezrasında meydana geldi. İddiaya göre, çiftçi 25 yaşındaki Ali Timurtürkan, 3 ay önce Suriye'nin Rakka kentinde oturan uzaktan akrabası olan ve soyadı belirlenemeyen Şirin'i evlenmek için kaçırdı. Şirin'in ailesi, Ali Timurtürkan'ın ailesinden kızlarının geri gönderilmesini istedi. Ancak, bu istek kabul edilmedi. Şirin'in yakınları olduğu ileri sürülen ve isimleri belirlenemeyen 4 Suriyeli, Timurtürkan Ailesi'nin evine geldi. Şirin'i Suriye'ye götürmek istediklerini belirten 4 kişi, evde Şirin ile Ali Timurtürkan'ın olmadığını öğrenince öfkelendi. Suriyeliler, yanlarında getirdikleri kaleşnikofla eve kurşun yağdırdı.
Onlarca merminin sıkıldığı evde bulunan Ali Timurtürkan'ın kardeşi 23 yaşındaki Mustafa Timurtürkan ile yengesi 27 yaşındaki Rabia Timurtürkan olay yerinde öldü. 28 yaşındaki Ömer, 63 yaşındaki Şemşe ile 6 yaşındaki Berfin Timurtürkan ise yaralandı. Yaralılar, götürüldükleri Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Jandarma mezrada geniş çaplı önlem alırken, kaçan Suriyelilerin kimliklerini tespit ederek yakalanması için soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan