Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2008, 17:03   #5
eSCoBaR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: radyo.tcl hata

bind pub - !istek istek
proc istek {n u h c a} {
global gnick
set gnick $n
set kanal [lindex $a ]
putserv "PRIVMSG #DJ 4İstek İsteyen 2$gnick4 İsteği:2 $kanal"
putserv "PRIVMSG #Radyo : 4Isteginiz DJ'lerimize iletilmistir 2$gnick 5( $kanal ) "
}

proc join_greet {nick uhost handle channel} {
putserv "NOTICE $nick : 0,12 Radyo MaviGuL F-m'e hos geldiniz $nick! 9,1 Isteklerinizi Radyo kanalina 1,8 !istek <istediginiz sarki ve mesajiniz> 0,3 seklinde yazabilirsiniz. 0,5 Ornek: !istek İsmail Yk - Seviyorum - Tum Sevenlere gelsin. "
putserv "NOTICE $nick : 10Radyomuzu dinlemek icin tiklayin: 12http://83.133.127.112:2128/listen.pls"
}
bind join - * join_greet

şu bolumde şarkı deiştiği zaman durum gösterio

poststuff privmsg "1dj14 $stitle 1 * 1,11 yayın türü12 $sgenre 1* Calan parca:1 [lrange $cursong 1 [llength $cursong]]"
poststuff privmsg "0,1 $1 0,5 Turkiye'nin en kaliteli online radyosu ve DJ'leri 0,7 Radyo mekanimizchat Resmi Sitesi: poststuff privmsg "0,2Şuanda calan parca [lrange $cursong 1 [llength $cursong]] 0,6 Su anda $repl kisi dinliyor"
poststuff privmsg "0,4 ** 9,1 Radyomuzu Winamp'ten dinlemek icin tiklayin 0,4 >>  2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"
poststuff privmsg "12Radyo ile ilgili sorulariniz, sorunlariniz icin #RadyoHelp 12kanalini kullanabilir, DJ'lerimizden yardim alabilirsiniz."
}

Şu kısmı tcl den kaldırırsanız sorunsuz çalışıcaktır dostum...

Konu yanki tarafından (21 Temmuz 2008 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan