Konu: Nba & Tbl
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2008, 18:46   #56
Çevrimdışı
Collettivo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nba & Tbl




Hayes ve Najera New Jersey'de!


Denver Nuggests ile olan sözleşmesi biten ve serbest kalan Eduardo Najera, kadrosunda büyük değişikliklere giden ve yeniden yapılanma çabasında olan New Jersey Nets ile 4 yıllığına 12 milyon dolar karşılığında bir sözleşme imzaladı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Najera ile olan anlaşma Nets'in, serbest kalan forvet Jarvis Hayes ile 2 yıl için 4 milyon dolar karşılığında anlaşmasının 1 gün ardından geldi.

Najera ve Hayes, Nets genel menajeri Kiki Vandeweghe ile güçlü bağları Dan Fegan tarafından temsil edildi. Bu ikili Kenyon Martin ve Nene Hilario gibi önemli isimlerin de bulunduğu bir çok oyuncunun transferi sırasında bir araya geldi. Fegan ayrıca Nets'in yeni transferi Yi Jianlian'ın da menajerliğini üstlendi.

Cuma günü 32 yaşına giren Najera 8 yıldır NBA'de forma giyiyor ve son 3.5 sezonu Denver'da geçirdi. Oyununda fiziksel temasa çok sık başvuran tecrübeli oyuncu geçen sezon geliştirdiği 3 sayılık atışlarında %36.1 gibi bir isabet tutturarak önemli bir dış şut tehlikesi haline geldi.

Genç oyuncular ile yeniden yapılanmaya çalışan Nets'te Najera ve Hayes gibi oyuncular tecrübeleri ile takıma katkıda bulunurken takımın seçeneği bol bir yedek kulübesine sahip olmasına yardımcı olacak.

Skor potansiyeli ve atletizmi sebebiyle Nets'in gözeüne giren 26 yaşındaki Jarvis Hayes Washington Wizards'ta 4 sezon geçirdikten sonra geçen sezon Detroit Pistons forması giydi.

Detroit'te kariyerinin en düşük ortalaması olan 6.7 sayıya ulaşan Hayes Pistons'un Doğu Konferansı finallerinde şampiyon Celtics'e 6 maçta elendiği seride sadece bir kez gorma giyebilmişti. Atletik forvet Nets ile yeni bir çıkış arama peşinde olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat