Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2008, 23:31   #1
Çevrimdışı
Cemalizim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Serinlemek isterken öldü




BATMAN’ın Hasankeyf İlçesi’nde serinlemek için Dicle Nehri'ne giren 14 yaşındaki Emrah Güneş boğularak yaşamını yitirdi.

Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nden piknik yapmak amacıyla ailesi ve yakınlarıyla Hasankeyf’e giden Emrah Güneş, aşırı sıcaktan bunalınca Dicle Nehri'ne girdi. Yüzme bilmediği belirtilen Güneş, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu gören çevredekiler, Emrah Güneş'in yardımına koştu.

Ancak Emrah Güneş, çevredekilerinin şaşkın bakışları arasında akıntıya kapılarak bir süre sonra gözlerden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri, Emrah Güneş'i bulmak için çalışma başlattı. Bir süre sonra ekipler, Emrah Güneş'in cansız bedenine ulaşarak sudan çıkardı.

Güneş’in cesedi Hasankeyf Sağlık Ocağı’na kaldırıldı.




</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan