Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2005, 21:33   #3
Çevrimdışı
Chelt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğretmen Bombacı...




7 Temmuz’da Londra’yı kana bulayan intihar bombacılarından Muhammed Sadık Han, öğretmen çıktı. Dünkü The Times gazetesi, 30 yaşındaki Han’ın 2002’de eğitim ekinde yayınlanmış fotoğrafını bastığı manşetinde, ‘Sınıftaki katil’ başlığını kullandı.
Fotoğrafta sınıfta bir öğretmen ve öğrenci ile birlikte görülen Han, West York, Dewsbury’deki bir ilkokulda özürlü çocuklarla ilgilenen asistan olarak görevliydi.

İngilizler, ‘Çocuklarımızı kimlere teslim ettiğimizi bilmiyoruz’ diyorlar. Han’ın, ikinci çocuklarına hamile karısı Hasina’nın torpiliyle okuldaki işi aldığı sanılıyor. Memur olan Hasina’nın Buckingham Sarayı’nda çalışan annesi Farida Patel ise şok geçiriyor. İngiliz polisi, terör hücresinin beşinci elemanı olduğuna inandıkları bir adamı arıyor. Pakistan asıllı olduğu sanılan adamın, diğerlerinin Londra’ya gelirken kullandığı Luton istasyonunun güvenlik kameralarında görüldüğü bildiriliyor. Polis, ortadan kaybolan adamın hálá Londra’da olabileceğini düşünüyor.

ELEBAŞI KAÇTI

İngiliz polisi, ayrıca saldırıları planladığı sanılan 30’lu yaşlardaki bir Pakistan asıllının kimliğini belirledi. Bu kişinin geçen ay İngiltere’ye deniz yoluyla geldiği, Leeds’deki hücre evinde görüştüğü bombacılara patlayıcıların nasıl harekete geçirileceğini gösterip, planları verdikten sonra ülkeden ayrıldığı öğrenildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat