Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2008, 19:58   #18
Çevrimdışı
Devoted
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]




Öncelikle hepinize merhaba.

Çok fazla söz sarf ederek gereksiz zaman almak istemiyorum , iRC dünyasında çok tanınmış biri değilim , böyle bir amacım da yok. Birşeyler paylaşacağım ama gündem yaratmak yada yapılanmış bir düzene çamur atmak istemiyorum. Çok uzun bir zaman Ekolay.Net Sunucu'sunda aktif yada dışarıdan destek vererek projelerinde emek sarf ettim , Sunucu hakkında özellikle son birkaç ayda inanılmaz düzeyde aslı olan yada olmayan diyaloglar sarf edildi. Bu mesajı yazıyorum , çünkü büyük bir kaos yaşanıyor. Tek birşey paylaşmak istiyorum , Numberone bir süre sonra dönecek ve kendisinin üzerimde olan emeğine karşılık olarak susuyorum , kendisi döndüğünde herşeye açıklık getirecek. Eğer ki bu açıklama ve asılsız haberler düzeltilip , oraya zamanını vermiş her kullanıcıya sahip çıkılarak asıl olanlar anlatılmazsa , siz IF kullanıcılarına olan biten herşey ama herşey tarafımdan eksiksiz olarak açıklanacaktır. Sunucu'da şuan kullanıcı olarak aktif oluyor ve sadece izliyorum.
Onlarca insan kendilerince yorumlar katarak bu gidişatı değerlendirdi , sadece şunu bilmenizi istiyorum ;
Göz ardı edilip , koca bir hiçliğe bırakılmış her emeğin , bu emeği vermiş her bireyin savaşı gün geldiğinde burada tarafımdan açıklanacak ve tüm kullanıcılar asıl karmaşayı öğrenecek.
Sunucunun DOL tarafından atamış olduğu , aktif sorumlusu halen Numberone'dir ve kendisine , o gelinceye kadar sessiz bir şekilde bekleyeceğimize dair bir söz verilmiştir.
iRC her ne kadar soyut , gerçek dışı sanal bir kavram gibi görünsede , bunu tam tersi var sayarak , sizlere söz veriyorum ki ;
Numberone aktif iRC düzenine döndükten kısa bir süre sonra bir açıklama yapmazsa her gerçek en ufak ayrıntısına kadar tarafımdan açıklanacaktır.


' Var olup , bir hiç olmaktansa , yok olur akılda kalmayı tercih ederim. '



Saygılarımla.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet