Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2008, 01:47   #29
DeLioP
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: Yanıt: Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

PopSy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ya senide birileri yollayip cevap attiriyor sanki her konuda masallahin var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sen hep konusursun hep konusutugunla kalirsin.Burada Numberone ve yonetiminede dil uzatana gereken lafi carparim merak etme ve ekolayi kotuleyen birsey yok.Sahislarin yaptigi bazi seylerin bedeli yer aliyor.Az bi lutfen ya konuyu bastan asagi bir okuyun.Kim ne yapmisda kim kime ne demis.Ne demisde o kim cevap vermis.Az konuyu takip edin abisi.Ziplatmayin konuyu oraya buraya.

sanırım sizde benim attıgım post'u okumamıssınız. kimse kimseyi kötülüyor demedim. She arkadasımız bir post yazmıs ve bende ona katıldığımı söyledim. tek bir isim yada şahıs belirtmedim. neden siz uzerinize alınıyorsunuz. soyledigim tek sey. ekolayı bilmem.ekolaydakileri de bilmem. konu dikkatimi cekti ve bende görüş belirteyim dedim. ekolayda kimin ne yaptıgı benim umrumda değil. beni de kimse yonlendirmiyor. kimsenin lafıyla iş yapmıycak kadar beynimiz var Allah'a şükür. ama anladıgım kadarıyla. bu yazdıgım size cok koymus. yoksa baska türlü böyle bir tepki alacak bir yazı değildir o .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan