Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2008, 01:50   #30
PopSy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sHe Doğru söylüyorsun koşarlar koşarlar bende silindim ama rezilliğimle değil dürüstlüğümle silindim.. gerekli açıklama bize yapıldıktan sonra burdakilerin bize karşı konusmaların olmamasını rica ediyorum.. herkes bilip bilmeden konuşmasın yorumlarınız sunucu hakkındaki görüşleriniz neyse onu söyleyin. burda kalkıp beni yada başkasını kişiye yönelik kötüleme yapmayın... ben kimseyi böyle kötülemeye kalkmadım.. Dj sorumluluğundan ve #ayva founderliğinden oper eklendim. eski olmama rağmen ve yönetim silinince bir adım geri döndüm kaybettiğim tek şeyde #Ayva odasıdır ve #ekolay_müzik halendede benim yönetimim altındadır. insanları kötülemek bu kadar kolay olmasa gerek.. ha şu anda #ekolay_müzik konusunda dersenizki neden böyle bunu burda açıklamak zorunda değilim... konunun amacı neyse onu söyleyin.

konu silinme vs degil yok admin yok global yok help vs degil arkadasim konuyu ote yerlere cekme konu ile alakasi yok bosuna laf ediyorsun yani.Sayfa 1. xname-z 'nin attigi print.Bunu inceleyip benim neden konustugumu bicimlendirmek sana kalmis.Ona bakarsan ben kendi istegimle arzumla cikmis birisiyim.Fox seckin veya sen veya digeri mevzu degil genelleme var burada.Foruma dikkat edilsin orda olani buraya tasiyorlar gorundugu gibi. Konunun amaci buydu ok. + konu ekolay polemigi herkes istedigini yazabilir dusuncelerini aktarabilir.Konu diger turlu degil anlayacagin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan