Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2008, 03:02   #41
OxiGeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

Ef3ndi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emir Ne yalan soylıyım Bu soyledıklerınden Sonra sana EKolay hakKINDa bısey demıyorum Ama Gercekten Buyuk Terbıyesızlık yaptın. Warsa Log cıkar Yoksa konusma ıkıncı 1 konu ise Kısır döngu... sanırım ewet kısır bı dongudeyız. Hep EKolay HEp aynı Nıckler. bundan sonra EKOLAY hakkında yazmıorum. Eger ekolay Hakkında Tartısacak Warsa PM atsın Msn İletiyim.

Ef3ndi bak anlatamıyorum kardeşim diyorumki ben sana PopSy ayrıldıktan sonra ekolay.net hakkında gösterdiğim linkti yalan olmasın diyorum sana Allah var yukarda ya oydu yada baska bir posttaydı ve burdaki konu için söylemiyorum sana bunu daha önce ben uyuyordum ve sende gelmiş msnden yazmıştın bana kalktığımda okumuştum bende ve girip bakmıştım emir lafım sana değil üzerine alınma diye ve bende şimdi buna karşılık şimdi yazdığın mesajına cevap yazıyorum sahte log filan hazırladığım yok bana söylediğin buydu ve yazdığın mesajda benim rezil olarak ayrıldığımı söylüyorsun ve bende sana diyorumki ne rezilliğimi gördünüz? ne yaptım? kişisel bi kanal alıp başkasınamı verdim? yada düşmanım özelime geldide cevapmı vermedim? yaptığım bir haksızlık bir rezillik söyleyin diyorum.. bak ikili atışma yaratmaya çalıştığım filan yok burada. sadece soruyorum... ve sen bunları söylemedim diyorsan söyleyeceğim hiç bir şey yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan