Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2008, 12:21   #48
OxiGeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

By_KaOS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkezin Yazdıklarını Tek Tek Okudum Önce Kendimi Tanıtım Ben irc.e-kolay.net den Eski Rumuz CezA Şimdiki Rumuz KraL Nick Olan kişiyim. Biri Dogan Holding Demiş Biri Ben Bişe Yapmadım Demiş. Ekolayın Durumu Ortada Yönetimde Ben Bulunmadığıma Göre Benim Yapmam İmkansız. Eski Yönetime Gelince Yani Bundan 1-2 Ay Önce Silinen Arkadaşlara Gelince Bizim Suçumuz Yok Nasıl Diyorlar Anlamadım. Dogan Holding Kuruluşuna Ait Olan Dol Adlı Şirkete Giden Kişi de Benim Yönetimin Silinmesinin En Büyük Nedenide Dol A Gitmemdir. Kimse Dol u kullanmasın Şirketin Elamanıda Yok Şu Anda Yönetimde. Eski Yönetimi Neden Şiyayet Ettiğime Gelince Oxgien Rumuzlu Arkadaş Biz Ne Yaptık derken Önce Kendine Şunu Sorsun Kaç Kere Bir Gecede Sunucudan Keyfe Attı beni Ve Ekibimi. ki zaten onun Sabahında Şirkette İdim O Gecede Clear Atıldı İrcop lara. Bir Tane ircop Global Alır Bayanlara Öncelik Tanır Bir Tanesi Arkadaşının Kanalına User Atar. Biri Özeli Okur Emir Önce Bunları İnkar Et Edicek Tarafınız Varsa. Elimde Öle Printler Vardıki Onlar Yönetime Daha Verilmedi ki Zaten Onlar Dol şirketler Grubuna Verilmiş Olsa İdi Ekolay Kanatimce Kapatılırdı. İrcoplardan Bir Tanesinin Sadece Örnek Amaçlı Olanını Sölim Nick Şifreleri Düştüğü Zaman Nickler Değişitiği Zaman Bir Bayanın Nick i Benim Arkadaşlardan Bir Tanesi Aldı. İrcoplardan Bir Tanesi Özele Damladı Ve Aynen Şunu Söledi İstediğim Noktadayım Artık Seni Global Yapmamı İstermesin Diye Soru Sordu Ve 3Dk Sonra O kişi Global Oldu. Bu kişiyi iyi Tanırsınız Sonra Global Oluncada Hakaret Etti Size. Ve Anlaşıldı Olay Silindi Anında. Ama Helal Olsun Yinede Eski Yönetimden ARkadaşların Utanmadan Kendilerini Savunuyor.

Evet bakalım nasıl bir keyfe ban atıyormuşuz öncelikle görüpte müdahale edilmeyenlerden birine bakalım son yönetim değiştikten sonraki bir screen atayim buraya proxy ve cloneler burda az var gerçi log oolarak atacağım şimdi yine ama önce şu screeni atayim. Evet "Ceza" arkadaşım bu soktuğun ve hatta proxy ile kendi nickini soktuğun sabit tuttuğun bir sscren çıkarken yakalanmış bir screen

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Arkasından loglarınızıda atalım buraya.. Bakalım nasıl keyfe ban atmışız herkes görsün...
Şimdi burdaki screen arkadaslar son zamanlar içerisinde olan bi screende ve işlem yapılmayan bir screendi yani biz silindikten sonraki bir screen şimdi biz varken benim attığım bizzat cloneleri sizlerle paylaşıyorum.. ve açıklamasını tek tek yapacağım..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan