|
Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yeni bir yönetici kadro olarak atanan, görevlendirilen Ryu, Angelus, Odysseus yönetim ve idarecilik konuları üzerinde yorumlarımın ve eleştirilerimin olması için çok erken bir zaman bu yüzden değerli arkadaşlar bu konu başlığı üzerine haklı veya haksız bir şekilde attığınız, belirttiğiniz her kelimenizi (Bin düşünüp Bir cevap vermeniz) gerekmektedir. |
İrc.E-kolay.net Sunucusu Yeni Bir YapıLanma sürecindedir.Yeni Yönetim Gelmiştir.Bakıcaz Görücez Ve DeğerLendireceğiz.Lakin Çok erken diye düşünüyorum.Yeni Yönetimin eleştiriLdiğini görüyorum.YazıLan Bir Çok Sorun Eski Yönetimlerde Gelişmiştir ve Yaşanmıştır.Öyle Bir yazıLıyor Ki Geçmiş dönemLerde YapıLan İşLemleri Sanki Şuanda ki Mevcut Yönetim Yapmış Gibi Lanse ediLiyor.HaksızLık etmemek Gerekir.
Sunucu üzerinde Bir Sorun var ise bu sorunlarını Çözmek adına Vardır Yönetim.
Burada yazıLanların Ana Teması nedir Onu biLe anLamış değiLim.İrc.E-kolay.neti Eleştirin.Kötüleyin.sacma sapan Yazın.LekeLeyin.Mevcut Yönetimi karaLayın Gibi Bir Konu değiL ama yazıLanLarın %80 i ard niyet TaşıMaktadır.
Biri Print Göstermiş.Biri Log Vermiş.Biri Olay anLatmış.Biri eşLik etmiş.Biri GrupLaşmış ve destekLenmiş.Nedir Yani ? hedef nedir ? amac nedir ? Sadece Polemik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
irc.e-kolay.net Sohbet Sunucusu Kullanıcıları Yada
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üyelerinden Bu Konu BaşLığı aLtında PostLara katıLan TopLam Kaç Kişi Görebiliyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.