Konu: radyo addonu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2008, 03:04   #14
Çevrimdışı
_KaRiNCa_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: radyo addonu




Bayadır foruma girmiyordum.. işlerim ve yoğunluğumdan ötürü ...
Qkla sorununun çözülmesine sevindim .. Demekki uğraşınca bişeyler çıkıyormuş ortaya.
Oldukça uzun zamandır irc kodlarından ve scriptingden uzağım. Ama son istediğin konu hakkında aklıma gelen bi olay var lakin uğraşacak vaktim yok sadece sana fikir olması açısından şunu söleyebiliririm. Mircin Mp3 leri tanıma özelliği var. Hatta sanırım Bu Forumda bi arkadaşımızın açıklamalarında çalan mp3 lerin sürelerini dahi kanala yansıtabiliyoruz.
O zaman şu mantıkla yola çıkarsak. İlk önce Winampımızda oluşturduğumuz listedeki şarkıların ve sanatçılarının isimlerini bi text içine doğru olarak kaydetsek. Winampımızda oto yayında çaldırdığımız mp3 ler başlar başlamaz mircimiz bu mp3 ün süresini %variable ye setlese..
diyelim şarkı başladı 4.30 saniyelik bi şarkı ve şarkı yarıda iken bi tarkan isteği geldi. o isteği sıraya alsa variableye setlediğimiz süre bitince eğer o istek olan şarkı text dosyamızda var ise istek isteyen kişiye msg atsa _isteğiniz sıraya alındı.. text içinde yoksa _arşivimizde şarkınız yoktur.. desin. Yalnız bu sistemin olması için senin listeye yüklediğin mp3 leri tek tek sawe list yapar gibi tanıtman gerekicek. Biraz vakit ve emek alır ama bence buna değer..
Dediğim gibi bu aralar vaktim olmuyo ve uzak kaldım mirc kodlarından. Fikir benden olsun vakti ve uzmanlığı olan arkadaşlarda kodlasınlar inşallah...
Yeni fikirler ve mesajlarda görüşmek üzere. Kolay gelsin...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet