Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2008, 02:32   #1
Çevrimdışı
Cemalizim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaçak olarak trene binmek isterken yaralandı




Küçükçekmece'de, kaçak olarak banliyö trenine binmek isterken tren ile peron arasına sıkışan çocuk yaralandı.


Küçükçekmece Tren İstasyonu yakınına gelen 11 yaşındaki Emre Arabacı ile 2 arkadaşı, Sirkeci yönüne giden 80049 sefer sayılı banliyö trenine jeton almadan binmek amacıyla, raylara geçişi engelleyen duvardan atladı.

Raylardan yürüyerek istasyondaki peronun yanına gelen çocuklardan ikisi perona çıkmayı başardı. Bu sırada perona çıkmaya çalışan Emre Arabacı'ya istasyona yanaşan banliyö treni çarptı.

Peron ile tren arasında sıkışarak yaralanan Arabacı, kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahale sonrası
Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Trenin yavaş olması nedeniyle kazadan çok ciddi yara almadan kurtulduğu belirtilen Emre Arabacı'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver