Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2008, 17:18   #92
AhirZaman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
E-Kolay.NET [2008]

Hakatten Kayitsiz uyeye katılıom

Sizde diğerleri gibi bir sürü emek sarfettiniz hele sen pops maddiden hiç kaçmadın web açmak olsun eschat olsun bir sürü webler elinizdeydi projeniz vardı kim engelledi sizi? Foxun zeroyu devreye sokması oxigenin iki yüzlü hareketleri ben bile biliyorum bir tonşeyinizi nasıl rezil ettiklerini. Zero yu popsy siliyordu fox ekliyordu popsy siliyordu ekolayfm ekliyordunuz popsy sildikçe siz habire ekliyordunuz bunları ben gözümle gördüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu efendi daemniaa hazırladı bir sürü webde vardı diğerlerini hatırlamıyorum hep engeldiler sizi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de var içinde neler yaptınız halende ekolayı koruyorsunuz bende şaşıyorum size. Zero naptı aylardır yönetimi sizi kandırdı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye diye adama oper olacaksın dediniz gaz verdiniz 1 aylık adama lafta kaldı çünkü zero çok yalancı birisiydi yalancı olduğu içinde popsy onu siliyordu daima.
Hiç unutmam dj kanalındayım popsy ekolayfmde + verildi diye Zero: popsye +v verdiğinizi görmeyim gibi sözler etmişti adminlerde oradaydı ayıp yahu size harbiden e-kolay size ayıp ayıp.Bunları Numberoneye anlatıyormusunuz bunları Ryuya anlatyıyormusunuz bırakın allahınızı severseniz oxigen laf ebeliği yapıyorsun burada madem çok tutucusunuz popsye böyle bir şey yapıldığını sende görüyordun harbidende ayıp size buraya gelmiş çok marifetli gibi iş yapıyorsunuz.Çocuğun nickini kimse seslenmesin diye block aldığıunzıda biliyorum kaç kere yasaklandı kaç kere Numberone açtı bunlarıda biliyoruz gördük.Ozaman aklınız neredeydi?bunlar olduğunda siz napıyordunuz?Emekçilerinize böyle yapıyorsunuz emekçileriniz iyi sizi rezil etmiyor buralarda. Kardelenfmden bahar gelmişti bir çok dışarıdan insanlar gelmişti dj desteği veriyorlardı e-kolaya müzik help departmanında yer almak için siz ne yaptınız? AnqeL diye bir kız kıskançlık yapıp ortalığı birbirine kattığını bilirim sizin op sop olayınızı kıskandığınızı bilirim boş boş konuşuyorsunuz harbidende görmesem bir şey demem. Adam önemli olan mevki değil ortamın genişlemesi dedik .ç e siz naptınıs? Op sop oper bunları önemseyerek gün gün anasını ağlattınız siz bunları ryuya anlatıyormusunuz popsy neden bıraktı bu kadar fevri neden oldu bu kadar sinirli neden oldu bunları hiç söyledinizmi hayır söylemediniz çünkü çıkarlarınız için düşünürken adam ekolayu çıkarını hesaplıyordu siz böyle ekiptiniz işte böyle geldiniz ve böyle bitirdiniz sunucuyu. Her birinizin fesatçılığı admin yalakalığınızı insanları nasıl sunucudan kaybettirdiğinizi ii bilirim.En iyi kadrolaşmada popsyindi adamın her şeyine karşı çıkıyordunuz adam globali sabitlicem dedikçe op alımını kesicem dedikçe diğeri ekliyordu diğeri bilmem ne yapıyordu Adam sunucuda artık metropol kanal almayın dedikçe siz alıyordunuz Adam sunucu huzuruna kavuşsun diye neler demediki ? son 2 yıldır sunucuda kanal al kanal ver yapa yapa sunucunun anasını ağlatan siz oldunuz madem geçinemiyorsunuz madem sunucudakiler sizi tutmuyor neden halen ısrarla ekolay ekolay diyip cirit atıyorsunuz bir sürü insan gitti ya şakamısınız siz help çöktü global çöktü dj çöktü tam 3 aydır çökmüş vaziyettesiniz bunları görmeyuecek kdr körmüsünüz yahu. Numberone Ryu okusunda sorunları buradan çözmeye yola çıksın kaç insan küstü gitti kaç insan olmaz şeyler yüzünden çekip gittiler okusunda çözüm yolu bulsunlar bir sürü insan gitti hadi şu irc in zor dönemlerinde geri gelirseler eğer……..

Döneminin son adamı onu yetiştiren Numberone,MichaeL,Naughty = Popsydi. Bunu biriniz inkar etmeyin.

Ekolayın şuanki yönetimine başarılar diliyorum bu haksızlık yapanlarında her zaman karşısında durmalarını isterim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan