Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2008, 00:15   #94
aIIstar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

Nr1 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burada Popsyde diyorki şirket yönetiminin gerçekleştirdiği bir &quot;saygısızlık&quot; değil bazı kişi\kişilerin demiş.Bu çok ama çok normal.Madem o kadar yasalı tasalı konuşuyorsunuz Allstar bence ne olup bittiğini anlamak dinlemek gerekiyor.User bölünmelerine sebep yıllardır sizin o sunucuda &quot;pislik&quot; grubu vardı? hatırlarsınız herkesin resmini vs alıyordu sitelerde yayınlıyorlardı.Bu kişi halen o sunucuda halen insanlar ile gün boyu dalga geçerek devam etmekteler.BUNU DOĞAN HOLDİNG BİLDİRİNDE ÖNCE ŞUNLARIN CEZASINI KESSİN. Sonra buraya girip yasal işlemlerden konuşun? Popsyde kötülencek veya kötü birşey yaptığını düşünmedim şahsen.Bence çok dobra konuşmuş bundan memnun kalabilecek insan Numberonedir çünkü kimse konu ile ilgili tam okuyarak yorum yapmıyor diye düşünüyorum.Direkten cümle kurmayalım Başarılar Ekolay Sohbet Sunucusuna.

Panda RumuzLu üye Her Kimse Onada söyledim GÖSTEREMEDİ.Şimdi sana da Diyorum.Hangi Postumda Popsy Rumuzunu KaraLadığım lekelediğimi Gördünüzde! aLLstar :Popsy doğru demiş..aLLstar :Yok Popsy kıymetli Yok değerLi.BanaNe kardeŞim! Biliyormusunuz Banane nedir ? Kim Popsy adını mesajLarında Telaffuz etmiş ise iyi yada kötü Gidin sevginizi,saygınızı yada kininizi öfkenizi O insanLara iletin.

Ben BiLmiyormuyum Ekolay Sohbet Sunucusu İçersinde var olan İnsanları..Tanımıyormuyum sanıyorsunuz? Burada Kimsenin emeklerini yada Kimsenin yanlışlarını anlatacak yada gösterecek değiLim.Bunuda zaten gercekLeştirmem.

Pislik Grubundan Bahsetmişsin.YaptıkLarından ettiklerinden,faaliyetlerinden, Bilmem ne sitelerinde İnsanların resimlerini yayınLamasından BANANE kardeşim? Benim resimLerim Mi ? Benmiyim ? BenimLe mi Dalga gecmişLer ? Benimle mi OynamıŞlar ? Beni Mi MaLzeme YapmıŞlar ? Makaraya BağLamışlar ise, resimlerini sitelerde YayınLıyorsaLar.Ben Mi Kalkıp suc duyurusunda buLunucam ? Banane! akıL var mantık var.Resimleri yayınLanan Şahıs kim ise Gitsin O halletsin İşini...Ne yapar ise Yapsın.

BUNU DOĞAN HOLDİNG BİLDİRİNDE ÖNCE ŞUNLARIN CEZASINI KESSİN. Sonra buraya girip yasal işlemlerden konuşun? Demişsin..Sen Kimsin Kardeşim ? Nesin sen ? aĞırLın nedir üzerimde de Bana Yapın edin felan fiLan Konuşabiliyorsun!! Haddini biL.. YazdıkLarım iLe meşguL olmak istiyorsan sadece yazdıklarım Çıtasında kaL.aŞma!..

Popsyde kötülencek veya kötü birşey yaptığını düşünmedim şahsen.Bence çok dobra konuşmuş bundan memnun kalabilecek insan Numberonedir DEMİŞSİNİZ sordum mu Şahsınıza? Sormadım! E peki Benim Rumuzumu Telaffuz ederek Bana neden ANLATIYORSUNUZ ?

Direkten CümLe KurmayaLım diyorsunuzda DİREK BIRAKMADIĞINIZIDA BEN SİZE DİYORUM..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver