Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2008, 03:41   #98
kaveci
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

Yorumları okudumda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok bile yazılmış bu bahsi geçen sunucu için.Şimdiye kadar kendinize yer açsaydınız yada başka daha güzel sunucularda olsaydınız hiç canınız sıkılmaz çok güzel yerlere gelirdiniz düşüncesindeyim. Ben 2 yıl helperlik yaptım bu sunucuda.Yapmaz olaydım ve emek vermez olaydım.Allaha havale ettim.Karisma popsy naughty sheytan timelord shank mind restricted unutamadığım arkadaşlarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 yıl içinde bir sürü konu başlığı açıldı forumlara bunları okusalar zaten düzeltirlerdi bu sunucunun konuları ile ircforumlarında her zaman anılacaktır sohbet ekolay
bir noktada hep değişiklik yaparlar bu değişikliklerde kişilerin yok oluşuna bedel olur anlayışları bu
saygı duymak lazım (şirket) ya. Hak yemeye bayılır ve halende bayılır.3 ay içinde bir sürü ayrılan helperleriniz bizim sunucumuzda hepside çok iyi çocuklar bilmiyorum bu help grubunu nasıl kaybettiniz
adamlar voice vermek için birbiriyle yarışıyor

Hakkınızda hayırlısı yinede başarılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver