Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2008, 04:14   #10
kaveci
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

By_KaOS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ekolayda Şu Ana Kadar Seninde Sölediğin Gibi Kimse Hakkını Alamamıştır. Alıcağınıda Düşünmüyorum Asla Ekolay Şu Anda KraLıkla Yönetilen Batık Bir Ülke Misali Arkadaşdan ARkadaşa Geçen Bir Yönetim Anlayışı İçinde. Ekolay Yönetimi Gözünde Şu Ana Kadar Kimse Bu Emekcidir Bu Kötüdür Bu İyidir Ayrım Olmadı Tek Bakılan Bir Tanıdığın Varmı Var Tamamdır Sen KraL Sın Orda. Eski Kafalılık Devam Etmede Ve Bu Devamlıklık Israrla Takip Edilmektedir. (Şu Anda Bulunan Ryu Ve Ekibi İçin ) Sölencek Fazla Bir Kelime Yok Zaten Daha Yeni Oldukları İçin Bir Kaç Hataları Olacaktır Onların Kalitesinide Zamanla Öğrenmeye Başladık Zaten Kısacası Ekolay Bir Sona Doğru Yaklaşıyor Buda Acı Bir Gerçek.

katılıyorum sizin yorumunuzada. Şimdi bunu okuyan yönetimde olan kişiler sanıyorlarki kötülüyoruz. Hiç öyle sanmasınlar az gerçeklerle doğru dürüst davranarak hareketlenmeleri için şuraya yazıyoruz ama anlayacak kapasiteleri varsa artık bilemeyiz. Burada ve diğer ekolay başlığındaki insanlar gerçekten haklarını alabilmiş olsaydılar bugün burada nefes almaya girmezlerdi.Ve bu 3 ay içindede bu kadar helperler bazı arkadaşlar nick belirtmeyeceğim sunucumuza gelmezdiler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan