Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2008, 09:31   #100
JynX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

d-bana nın aSimavi de olduğu günü bilirim elazığ,samsun tabanlı bi sunucu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
cok 3 kağıtcı vardı adultlar fln radyo dan dolayı mahkemelik olmusdu sonra adminler şirketten geldiler hiç bi deneyimleri yoktu globaller ne diosa o oluyodu globalleride Barikat ,qusmuk, eric felan saldiri yapiolardı silmek zorunda kaliyorlardı en geyik muhabbet Barikat ve admin salimindi en sonunda salim Barikat a chat kanalını verdi gözünün önünde trojen sokuyodu barikat kimse bişe diyemiodu sonra bi arkadasım daha var saldırı yaptı yaptı sonunda global eklediler herkesi bi anda yükseltip bi anda sildiler x7even mesela anlatmaya gerek yok bilen bilio aXe adam yasına göre öttürüyodu gelecek gösteriyodu onuda kaydırdılar sonra Anarcy vardı ankaralı Numberone yi bile adminlerle taniştiran oydu o zamanlar onu bile sildiler daha bi sürü adam var say say bitmez sonucda verilen emekler boş hem user düşüsü yaşanmadıki bot sokanlar bıraktılar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama cok sadık adamlar var ilk günden beri destekliyolar helal olsun kimiside belki DOL atılım yaparda yükselişe gecer onlarda payını alırlar diye bekliyolar
sözün kısası yönetim iyi değil ama cok guzide adam var bari onlar harcanmasın suanda yönetim altyapıdan geldi umarım onlar harcanmaz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan