Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2008, 14:08   #1
Çevrimdışı
Cemalizim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
17 yaşında TIR kullanırken yakalandı




ADANA'da, babasının yöneticilik yaptığı nakliye şirketindeki TIR’ı kullanan 17 yaşındaki S.K., polis ekiplerince fark edilerek durduruldu.


Mithat Özsan Bulvarı’nda devriye gezen polis, önlerinde giden 01 GM 480 plakalı TIR’ı durumundan şüphelenerek kontrol etmek için durdurunca gözlerine inanamadı. Direksiyon başında oturan ve yanında oturan TIR’ın asıl şoförü olduğu anlaşılan Mahmut Akbayram’ın yönlendirmesiyle aracı kullanmaya çalışan S.K., polis durdurunca indi. S.K., “TIR’ı ben kullanıyordum, sık sık bunu yaparım” derken, aracı kullanması gereken kişi olduğu halde, oturup, direksiyon öğretmeni gibi yardım etmeye çalışan Mahmut Akbayram, “Şehir içi trafiğine sokmuyordum, boş yolda kullanmasına izin verdim” dedi.

Olay yerine çağrılan trafik ekiplerine de bir süre dil döküp, cezaya razı olduğunu aracın bağlanmaması gerektiğini söyleyen Akbayram, kurtuluş olmadığını anlayınca çareyi susmakta buldu. Karayolları ve Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerince küçük yaşta ve ehliyetsiz araç kullandırmaktan Mahmut Akbayram’a 800 YTL para cezası yazıldı, araç da bağlanıp, Trafik Şube Müdürlüğü garajına çekildi. S.K. ise 18 yaşından küçük olduğu için ailesine teslim edildi.



</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan