İspanyol basını: Belçika cehennemden çıktı
2010 Dünya Kupası Grup Ön Eleme Maçları İspanyol basınında yer buldu.
Dün gece Ermenistan önünde 4-0'lık galibiyet alan İspanyolların gözü İstanbul'da oynanan Türkiye-Belçika maçındaydı. Grupta en ciddi rakip olarak kabul ettikleri Türkiye ile liderlik mücadelesi verdiklerini her fırsatta ifade eden İspanyollar, Türkiye'nin Belçika karşısında galibiyet alamayışını kendileri açısından büyük bir avantaj olarak belirttiler.
Belçika'nın karşılaşmada daha hırslı olan taraf olduğunu yazan basın, " İstanbul Cehennemin"nden galibiyetle çıkma kararlılığıyla oynadığını haberlerine taşıdı.
Türkiye'nin kendi evinde almış olduğu bu beraberlikle önemli bir avantajı kaybettiğini belirten gazeteler, Emre'nin penaltıdan kaydettiği gol sayesinde Türkiye'nin 1 puana razı olduğunu yazdılar |