Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2008, 12:26   #36
Mir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Roportaj : Abura

Merhebalar öncelikle... Röportajı yapana ve verene teşekkür ediyorum. Mynet sohbet hiçbir zaman eski tadında ve tuzunda olmayacaktır düşüncesindeyim. Yıllardır değişen yönetimlerin hepsi gideni aratmıştır. Eminim Abura da eski yönetimi aratacaktır. Mynet yapısal ve kurumsal bir firma olarak neden sohbet departmanına gereken önemi ve hassasiyeti göstermiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Halbuki userlerin en çok girdiği ve zaman geçirdiği sohbet sunucusu Mynet. Mynet bu gidişle giren userlerin en çok küfürleştiği, terbiyesizleştiği ve cinsel sapıklıkların olduğu server olarak hafızalarda kalacaktır. Abura ve ekibinin başarılı olacağına inanmıyorum. Gönül isterdi ki Mynet insanların birbirileriyle iletişim kurabildiği ve kaynaştığı bir ortama dönüşsün. Malesef bu Abura döneminde dibe vurmuştur. Acaba Abura vicdan olarak rahat mı? Çünkü sorumluluk almış ve yönetimin başı olmuş bir kişi userlere karşıda sorumludur. Edilen küfürlü ve argolu konuşmalar ile bayanlara yapılan edepsiz ahlaksız teklifler Abura ve Mynet yönetimini ne kadar ilgilendiriyor sormak istiyorum?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan