Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2008, 13:52   #1
Çevrimdışı
Cemalizim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölürken katilinin adını verdi




BURDUR'un Yeşilova İlçesi'nde bir gazinoda garsonluk yapan 22 yaşındaki Gökhan Taşpınar kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Yakındaki bir otele girip yardım istedikten sonra yere yığılan Taşpınar, polislere kendisini aynı gazinoda konsomatris olarak çalışan 23 yaşındaki Z.Ö.'nün öldürdüğünü söyledikten sonra bilincini kaybetti. Taşpınar, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.


Yeşilova'daki bir gazinoda garson olarak çalışan Gökhan Taşpınar ile aynı gazinoda konsomatris olarak çalışan sevgilisi saat 03.30 sıralarında kaldıkları otelden tartışarak çıktı. Görgü tanıkları, Denizli Caddesi'nden otogara doğru yürüyen çiftin tartışmayı sürdürdüğünü gördü. Kısa süre sonra otogarın yakınındaki bir başka otele göğsünü tutarak ve sendeleyerek giren Gökhan Taşpınar, resepsiyondaki Mehmet Ceylan'a, “Bıçaklandım. Yardım et” dedikten sonra yere yığıldı. Resepsiyonist Ceylan'ın çağırdığı polise kendisini Z.Ö.'nün bıçakladığını söyleyen Taşpınar hemen ardından bilincini kaybetti. Ambulansla götürüldüğü Yeşilova Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Taşpınar, kalbinden bıçaklandığı belirlenerek ameliyat için Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Taşpınar Burdur'da öldü.

Polisin kaldıkları otelde bulduğu Z.Ö. ise Taşpınar ile tartıştıktan sonra yanından ayrıldığını, cinayet işlemediğini söyledi. Polis, kayıp olan cinayet aleti bıçağı ararken Z.Ö.'nün sorgusu da devam ediyor.



</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan