internet kullanıcıları artık arama motorlarını kullanarak yarattıkları büyük reklam pazarlarından hakettikleri payı alabilecekler. search-earn sisteminde siteye ait toolbarı indirip toolbar üzerindeki reklamlara tıklamanız yeterli. sizin davetinizle üye olanlardan hatta onların da davetiyle üye olanlardan bile kazanıyorsunuz. reklamları okumak günde en fazla 5 dakikanızı alır ve birkaç tane de davetinizle siteye üye kazandırdığınızda gerçekten iyi bir gelir elde edebilirsiniz. site 5000000. üyeye ulaştığında hisselerini halka arz yoluyla satışa sunacak ve bu gelirin % 10 u üyelere dağıtılacaktır. bu ödemeyi taahhüt eden sertifakayı siteyi incelediğinizde görebilirsiniz. search-earn'e üye olduktan sora üye olduğum diğer reklam sitelerinden ayrıldım ve bütün çabalarımı bu site için harcamaya karar verdim. bu güne kadar kurulan reklam şirketlerinden en az çabayla en fazla kazandırma özelliğine sahip olan tek şirket olduğuna inanıyorum. siteye üye olmak veya daha detaylı bilgi almak için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bağıntısına tıklayın. siteye üye olmasanız bile siteyi ayrıntılı bir biçimde incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum karar sizin...