Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2008, 03:32   #4
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: tıklama başına para kazanın

seheri_hazan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bahsettiğim sitenin haricinde aynı yolla olmasa da benzer yöntemle yani reklam verenlerle internet kullanıcılarını bir araya getiren yüzlerce site var ve bu sitelerden büyük paralar kazanmış nice insanlar var.ben burda sadece kendi tecrübelerime göre en çok kazandıran siteden bahsettim. ve artık internet reklamcılığı da denilen yeni bir sektör var. bu sektör son zamanlarda yanlızca reklam verenlere değil reklam okuyan ve reklam gelirlerinin bir kısmına ortak olan internet kullanıcılarının da lehine bir gelişme gösterdi. internette yaptığınız küçük bir reklamla milyonlara ulaşma ve bu yolla gelirinizi katlama imkanı sunulmuşken internet kullancılarının da bundan hakettiklerini alması gayet doğaldır.

O nay lı yo rum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ve +1 diyorum ..

Şaka bir yana hakket arkadaş doğru diyor şimdi bu kadar tanıtım yapıyor ne olur onun refiyle gitsen siteye kaydolsan şahet olacaksan ? artıların dibemi vurur yooo ozaman yardımcı olmalıyız birbirimize. herkezin davası aynı para para

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan