[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.DİLEĞİM GERÇEKLEŞTİ
15 yaşında şarkıcı olmak için evden kaçtığını, 2 yıl boyunca Bebek'teki bankların üzerinde yattığını söyleyen Aslı Zen "Bebek Parkı'nda ne tacize uğradım, ne de kötü bir muameleye maruz kaldım. Elbise ve çoraplarımı MC Donalds'ın tuvaletine girip yıkardım. Her gün Allah'a "Bir gün buradaki lüks evlerde oturayım" diye dua ettim. Dileğim gerçekleşti. Hem Bebek'te oturuyorum hem de o parkta köpeğimi gezdiriyorum. Yatıp kalktığım köşe de hala duruyor. Arada bir ağacın altındaki o köşeye oturup "Allahım sana şükürler olsun" diyorum." dedi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.