Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2008, 05:53   #1
pire40
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Logonnews yardım pls.

Arkdaşlar Sunucumda bır sorun var ben ;

/os logonnews add Mesaj

Şeklınde mesajımı yazıyorum fakat, servisler bunu 2 Şer defa gosterıyor Mesela ben bır defa ekledım

Ama Sunucuya gırdım zaman aynı mesaj'ı 2 defa gonderıyor

[05:34] -tRSohbete-Groups- [Logon Haberler - Ekm 02 2008] >|< * / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / * >|< kanlında MSN(@) veyahut Cep No(123).'su istemek veya vermek, bölücü(/) ve anarşist(!) sohbetlere girmek ve flood(a-a-a) yapmak operatörler ile tartışmak KESİNLİKLE yasaktır! Kurallara uymadığınız takdirde KESİNLİKLE kanaldan uzaklaştırılacaksınız!
[05:34] -tRSohbete-Groups- [Logon Haberler - Ekm 02 2008] >|< * / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / * >|< kanlında MSN(@) veyahut Cep No(123).'su istemek veya vermek, bölücü(/) ve anarşist(!) sohbetlere girmek ve flood(a-a-a) yapmak operatörler ile tartışmak KESİNLİKLE yasaktır! Kurallara uymadığınız takdirde KESİNLİKLE kanaldan uzaklaştırılacaksınız!

-----------------------------------------------------------------------

Bakın ;
/os logonnews list
[05:44] -OperServ- Logon news metinleri:
[05:44] -OperServ- 1 (Ekm 02 22:33:07 2008 EDT SezerBey tarafindan)
[05:44] -OperServ- >|< * / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / * >|< kanlında MSN(@) veyahut Cep No(123).'su istemek veya vermek, bölücü(/) ve anarşist(!) sohbetlere girmek ve flood(a-a-a) yapmak operatörler ile tartışmak KESİNLİKLE yasaktır! Kurallara uymadığınız takdirde KESİNLİKLE kanaldan uzaklaştırılacaksınız!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan