Arkdaşlar Sunucumda bır sorun var ben ;
/os logonnews add Mesaj
Şeklınde mesajımı yazıyorum fakat, servisler bunu 2 Şer defa gosterıyor Mesela ben bır defa ekledım
Ama Sunucuya gırdım zaman aynı mesaj'ı 2 defa gonderıyor
[05:34] -tRSohbete-Groups- [Logon Haberler - Ekm 02 2008] >|< * /
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / * >|< kanlında MSN(@) veyahut Cep No(123).'su istemek veya vermek, bölücü(/) ve anarşist(!) sohbetlere girmek ve flood(a-a-a) yapmak operatörler ile tartışmak KESİNLİKLE yasaktır! Kurallara uymadığınız takdirde KESİNLİKLE kanaldan uzaklaştırılacaksınız!
[05:34] -tRSohbete-Groups- [Logon Haberler - Ekm 02 2008] >|< * /
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] / * >|< kanlında MSN(@) veyahut Cep No(123).'su istemek veya vermek, bölücü(/) ve anarşist(!) sohbetlere girmek ve flood(a-a-a) yapmak operatörler ile tartışmak KESİNLİKLE yasaktır! Kurallara uymadığınız takdirde KESİNLİKLE kanaldan uzaklaştırılacaksınız!
-----------------------------------------------------------------------
Bakın ;
/os logonnews list
[05:44] -OperServ- Logon news metinleri:
[05:44] -OperServ- 1 (Ekm 02 22:33:07 2008 EDT SezerBey tarafindan)
[05:44] -OperServ- >|< * /