Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2008, 13:39   #4
Çevrimdışı
Aria
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehitlerin isimleri belli olmaya başladı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DİYARBAKIR: Hakkı Aran


Terör örgütü PKK'lılar tarafından Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Karakol'una düzenlenen hain saldırı sonucu seşit olan Diyarbakır'lı Hakkı Aran'ın annesi yürekleri sızlattı. Kürtçe ağıtlar yakan anneyi belde sakinleri teselli etti. Şehit olan Jandarma Er Hakkı Aran'ın cenazesi Van'dan helikopterle Diyarbakır'a getirilecek.
Dün öğlen saatlerinde Aktütün karakoluna düzenlenen saldırı sonucu şehit olan 15 er'den Hakkı Aran'ın Bağıvar Beldesindeki baba ocağına ateş düştü. Jandarma ekipleri ambulans ile köye giderek şehidin ailesine acı haberi verdi. Haberi alır almaz Hakkari'ye giden baba Mehmet Aran'ın cenazeyi alarak Diyarbakır'a geleceği öğrenilirken, şehidin evinde yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Şehidin annesi Zekiye Aran Kürtçe ağıtlar yakarken, komşuları ve Sur Kaymakamı Erdoğan Aydın acılı anneyi teselli etti.
Öte taraftan helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine getirilecek olan şehit cenazesi yapılacak tören sonrası Diyarbakır merkeze bağlı Bağıvar Beldesinde defnedilecek.

SİİRT: Davut İlbaş


Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün karakoluna terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Siirt'li Davut İlbaş'ın babaevine ateş düştü. Teskeresine az bir zaman kala şehit düşen İlbaş'ın iki çocuğu yetim kaldı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Jandarma sınır bölüğüne terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonrası şehit olan 15 askerden biri olan Davut İlbaş'ın Siirt'teki evine ateş düştü. Çal mahallesindeki babaevinde ağıtlar yükselirken geriye iki yetim çocuk kaldı. Siirt'in Eruh ilçesinde vekil öğretmenlik yapan ve askerlik hizmetini kısa dönem olarak sürdüren İlbaş'ın tesekeresine az bir zaman kaldığı öğrenildi.

İSTANBUL: Çağlar Mengü

OSMANİYE: Savaş Can

DENİZLİ: Mehmet Ali Arılık

ESKİŞEHİR: Hasan Önal

KIRIKKALE: Hasan Aygör

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan 15 askerin cenazeleri, helikopterler tarafından olay yerinden alınarak Hakkari Fatih Kışlasına indirildi. Cenazeler burarda ambulanslarla Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na götürüldü.
Üç ayrı helikopterle Aktütün köyünden alınarak Hakkari Yeni Mahallesi'nde bulunan Fatih Kışlası'na getirilen cenazeleri koşarak alan şehit arkadaşları, sedyelerle ambulanslara taşıdı. Şehitler ambulanslar şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na götürüldü.

Çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanlığında yapılacak olan cenaze töreninin ardında şehitlerin helikopterle Van'a buradan ise uçakla memleketlerine gönderileceği bildirildi.

Allah rahmet eylesin.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat