Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2008, 20:00   #9
EnableExclude
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Koruma Botu

Yerinde Olsam Bucalı, ScanX,NoMerCy,Guard,'ın bır kaç Güzel Kodlarını alıp, ve arkdaşlarımızında söylediği fikirleri bota uygularım sanırım o zaman ortaya hoş bişe cıkabilir, IF Adına diyorsun ama gelicek birisi içini dışını editlicek ben yaptım die övüncek, onu sağlamla alırsan belki gerçek'den IF Adına hem duyuru hemde güsel bir çalışma ortaya çıkar, herkesz bişe söylüyor güzel fakat önemli olan bunu bot'a yansıtmak ve bunuda söylerek deilde yani işi sadece BucaLı'ya bırakarak deil'de bizimde kendi yaptımız kodları önerebiliriz.

BuCaLI Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Verdiğin linkteki botu daha düzenli daha gelişmiş şeklini yaptım zaten;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ama benim amacım şu tamam belki yine ben düzenlicem bi çok şeyi ancak gelen fikirlere görede bi kaç yeri bile değişse hepimiz yapmış olacağız bunu. Buda daha çok rağbet gösterecek yaptığımız işe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bence biraz insanlarında kod yararı olsunki botun oldu yer'de katkısı olan huzurlansın.

Eklenen Resim Ön İzlemesi Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan