Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2008, 21:11   #7
Çevrimdışı
TurkArkadas
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Giriş kod + Açık Port şifremek Botnet ve sc5 Clone Saldırılarına Kesin çözüm.




Sizin yazılarınızı burdan takip ediyorum daha önce tor_proxy ile ilgili bir önlem yazınız vardı. Ama ne yazık önüne gecilmiyor işimizi gucumuzu bırakip hergun tüm sitelerden prox ip bulup ekleme gibi bir imkanımız olmaz. Mırc ile gıren kullanıcı rahatlıkla proxy ile giriyor amsg işler EscHat'e ( ame, amsg,timer) komutlari işlemiyor.
En önemlisi yapiştır kopyala özelliği Mırctan onuda kolaylıkla yapiyorlar webden Kapattık gercı ordada acık var ama o acıği 10 kişiden 3'ü bilir. Kullanıcı kaybına gelirsek yukarda belirtmiştım kendını bilen kullanıcı varsa verirsin şifresini alir tepe tepe kullanır. Ben senden daha cok istiyorum sunucumun mırca acık olmasını
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama olmuyor olmuyor olmuyor Coluk cocukla uğraşmaktan sohbet gözumüzde karardi ve kararıyor. Coğu Site geziyorum ve coğu kişi mırcı kapatmıs sadece yöneticilere acık hale getirmis. Ne yazıkki üzücü ikinci konu son 3 aydir bazilarinda farkli bir program var Eschat'en rahatlikla proxy ile girip Üst Üste Flod basa biliyor tabi bu programda nadir insanlarda zamanla elden ele gecer sanırım ozamanda napcaz bilmiyorum. Türkiyede cok kaliteli Coderle var ama kimse kafa yormuyor flacstar da oldugu gibi ban attinmi pc numarasina atiyor böyle bir yöntem cikarsınlar ne koruma ya gerek kalır neden bukadar kafa yormaya hergun onlarca koruma botu falan cıkarıyorlar ustunde aylarca calişiyorlar bu koruma botları uzerınde calisicaklarin yerine bunun ustunde bir kac ay dursalar ne olur?

Saygilarimla İyi Çalişmalar...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet