Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2005, 02:42   #15
Son Mohikan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

erdem55 Nickli Üyeden Alıntı
son mohikan takıldığımız serverde büyük kanallarda devamlı cs ban atıldığı için ban list devamlı doludur eğer düz ban atarsa adam sadece kickleneceği içn mecburen cs ban atılıyor. Sanırım Baya açıklayıcı oldum. Bu arada djinn kuusra bakma olurmu senin yerine cevap yazdım. Pek Bilgim yok ama koddaki mantık 352 ci rawda kelebek script kelimesi geçiyosa banla anlamına geliyo dimi. Yoksa benmi yanlışın deidğim gibi çok fazla bilgim yok sadece anladığımı yazdım. Belki Kullanırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dediğin olabilir... O şekilde yapmaq isterse de zaten arkadaş YasakScript Aliasındaki ban ve kick kodlarını chanserv e göre değiştirir... Artık nasıl arzu ederse... Arkadaş birinin fullname kısmında eğer KELEBEK SCRİPT yazısı varsa otomatik banlanmasını istemiş... Ve kanala giren birinin fullname ine en kısa yoldan Who komutu ile ulaşabileceğimiz için kanala giren usera otomatik who çekiyor... Serverdan gelen Raw yanıtlarında aradığımız kelime 352. raw ın içinde geçtiği için o raw üzerinden işlem yapıyoruz... Artık ne yaptırmak isterse... Burada banlanmasını istemiş mesela... Onun yerine bi uyarı da gönderebilirdi... Tabii aslında bu kickbanın yanına bi de usera özelden uyarı mesajı atılabilir... Şu nedenden dolayı atıldın diye... Bazı userlar banlandıklarında kick mesajlarını görmeyebilirler... Özellikle acemi userlar anlamaz pek bunlardan... Bir de şu var fullname çok rahat değiştirilebilir... Bunun yerine ctcp version çekip kişinin kullandığı scripte göre banlamaq daha iyi olur gibime geliyor ama sanırım bu bi trojanla alakalı... O yüzden bunu istemiş... Saygılar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan