Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2008, 16:24   #1
Çevrimdışı
Süslü Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demet ve Gülşen'e Vergi Takibi




Demet ve Gülşen'e Vergi Takibi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Allah vergisi güzellikleri ve sesleriyle milyonlar kazanan sanatçıların başı 'vergi' ile dertte! İki ismin de menajerliğini yapan Haluk Şentürk mahkemeye verildi. 14 Ekim 2008, 11:18 (20)

Demet Akalın ile Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk, 'Vergi Usul Kanunu'na muhalefetten Maliye tarafından mahkemeye verildi. Düşük fatura kestiği iddia edilen Şentürk, geçen yıl da aynı suçlamayla yargılanmıştı. Maliye, 'Parayı harcayacak yer bulamıyorum' diyen Akalın ile Gülşen'in faturalarını da inceliyor!

Gülşen'in borcu 700 bin YTL

30-40 Bin YTL ücret almadan sahneye çıkmayan Demet Akalın ile Gülşen, geçtiğimiz yıllarda 'Vergi Yüzsüzleri' listesinde de yer almıştı. İki ünlünün aldıkları ücretin üçte birinin faturada gösterilmesi hakkında bilgileri olduğu ve ceza alacakları söyleniyor. Müzik piyasasında Gülşen'in vergi borcunun 700 bin YTL'yi bulduğu da iddia ediliyor.

Mahkemeye çıkıp ifade verecekler

Kendi faturaları da Maliye tarafından incelemeye alınan Demat Akalın ile Gülşen, önümüzdeki günlerde menajerleri Haluk Şentürk'ün davasında ifade verecek.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver