Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2008, 20:39   #3
XcLusive Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: bilgileri klasöre kaydetmiyor Yardım Edermisiniz ARkadaslar?

bu kodu zamanında ben yazmıştım kodun sorunu ilk başta bir klasor.ini dosyasının olmaması

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias iekle writeini klasor.ini $1- alias isil remini klasor.ini $1- alias klasor return $ini(klasor.ini,$1-) on *:text:*:#kontrol:{ if ($1 == !rootekle) && ($2) { if (!$istok(Smith,$nick,32)) { msg $chan 5Bu Komuta Erisiminiz Yok. | halt } if ($read(root.txt,w,$2)) { msg $chan 4 $2 Daha önceden eklenmiş | halt } write root.txt $2 | msg $chan 4 $2 5Root listesine eklendi } if ($1 == !rootsil) && ($2) { if (!$istok(Smith,$nick,32)) { msg $chan 5Bu Komuta Erisiminiz Yok. | halt } if (!$read(root.txt,w,$2)) { msg $chan 4 $2 5Daha Önceden Silinmiş. | halt } write $+(-ds,$2) root.txt | msg $chan 4 $2 5Root Listesinden Silindi. } if ($1 == !identekle) { if $read(root.txt,w,$nick) || $read(admin.txt,w,$nick) { if (!$isfile(klasor.ini)) { write -c klasor.ini } if !$2 && !$3 && !$4 { msg $chan komut kullanımı : !identekle klasör ident@* şifre | return } if ($chr(64) !isin $3) { msg $chan ident maskı " ident@* " gibi olmalıdır | return } if ($klasor($2) != 0) { msg $chan 12 $2 5Klasörü daha önceden eklenmiş. | return } $iekle($2,klasor,$2) $iekle($2,ident,$3) /as client $2 add /as client $2 mask add $3 /as client $2 set password $4 /as client $2 set mode +inex /as client $2 enable msg $chan 5Klasör : 12 $2 - 5ident : 12 $3 - 5Şifre : 12 $4 , 5Olarak Eklendi. } else { msg $nick 5Bu Komuta Erişiminiz Yok. } } }

bu şekilde çalışacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan