Konu: Nasıra
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2008, 23:01   #1
Çevrimdışı
Metin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nasıra




Nasıra, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bölgesinde tarihi bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Modern [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in kuzeyindedir.
  • Nüfusu 64.500 (2006).
  • Yüzölçümü 14,2 km².
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kocası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un memleketi olarak geçer. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın çocukluğunun geçtiği yerdir ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en önemli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merkezlerinden birisidir.
İsa'nın doğum yeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak kabul edilmekle birlikte memleketi sıklıkla Nasıra olarak geçer. Hristiyan kaynaklarda İsa, zaman zaman "Nasıra'lı İsa" olarak anılır. Bu nedenle Hristiyanlık dini "Nasranilik" olarak da adlandırılır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet