08 Ağustos 2005, 01:05
|
#20 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
|
| djiNn Nickli Üyeden Alıntı
|
Arkadaşım Güzel Düşünmüşün Benim Uzuldugum Nokta Bu Seyi Yapabilecek Kapasitede Olup Düşünemem Ama Sen $1- Tum Satiri Kullanmışın Kısa Yol Yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Onun için Bir Sorun Var ARasıra Yanlış Adamı Banliyo Neden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Arasıra yanlış kişiyi banlayacağını tahmin etmiştim... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sebebine gelince Who çektikten sonra gelen raw içinden bazı değişkenleri variables olarak tanımlıyoruz direk raw ın içinden komutları işletemediğimiz için... Tabii bu seri bu join girişinde scriptin biraz ağır kalmasından dolayı hatalara sebep olabilir diye düşünmüştüm zaten... Daha da geliştirmenin bi yolu olabilir belki ama şu an fazla kafa yoracak vaktim yoq buna... Kısacası özetlersek büyük ihtimal hata şundan kaynaklanıyor... Belki buna göre kendin kodları değiştirerek biraz düzeltebilirsin... Bir kişi join yaptı diyelim... Script who çekti ve gelen rawlardan vatandaşın nickini başka bi variables a tanımladı... Bu arada scriptin o nicke ban koyması gerek ama hemen ardından gelen bi join le variables de tanımlanan nick değişti... Script biraz yavaş hareket edince dolayısıyla asıl atması gerekene değil diğerini attı... Hata büyük ihtimal bundan kaynaklanıyordur... Şimdi yazarken aklıma birshey geldi ama deneyecek vaktim yoq... Nicki variables a eğer Join eventi içinde değildi... Raw içinde tanımlayabilirsen doğru kişiyi atacaktır... Saygılar... |
| |