Cevap: Eleştiriyi kabullenebilmek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben aslında int te cok konuşan yazan biriyim ama real hayatta hic konuşmam daha önceden normal hayyatada konuşmayı cok severdim daha sonra ayle şirketimizin iflazı ile birlikte dostların ve özelikle akrabalıkların bile para menfaat icin oldugunu ögrendim yaşım daha kücüktü bu beni susturdu herşeye yorumsuz kaldım hala da öyleyim sorulmadıkca cevap vermem merak etmem etsem bile sormam konuşmam aylem le bile ilk başlarda bu insanlardan nefret etmemden kaynaklaniyordu (hala ediyorum o başka konu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) daha sonra kendi ayaklarım üzerinde durmaya başlayınca nefretim azalsa bile konuşmama ya devam ettim ediyorum da zaten insanlardan sogumam beni internete iten en büyük neden olmuştu şunun farkına vardım ki konuşma hissmi paylaşma duygusunu bile int üzerinde yaşiyorum özelikle web tasarım benim icin baska bir dünya...
bende kendim den bir kac birşey anlattım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |