Cevap: Adamca Script v1.1 Çıktı İndir.
Ben script'lerde önce görselliğe bakarım.Ondan sonra içerik önemli gelir benim için. * Daha öncede söylemiştim toolbar yeniden tasarlanmalı diye.En azından icon'lar konusunda biraz daha titiz davranılabilinirdi. * Ayrıca Msn Bar dediğiniz bölüm yeniden tasarlanmalı.En azından benim yapmış olduğum Msn FS Toolbox bu kadar itici durmuyordu. * Yazı tipi olarak "Tahoma" favorimdir.Her zamanda favorim olarak kalacaktır. * Baloncuk dialog'unun animasyonlu bir şekilde açılması mIRC'i çok kasıyor.Bu kullanıcıların işine gelmeyebilir. * Taskbar normal boyutlarında değilse Msnbar pencerenin altında kalabiliyor.Bu taskbar'ın boyuna göre düzenlenmeli. * Msnbar'da Kalın veye Altı çizili yazı tipi stillerini kullanmak istediğimizde bu özellikler aktif olmuyor. * Msnbar'da Yazı rengi tuşuna tıkladığımızda renk seçme dialog'u açılıyor.Bu dialog'un kordinatlarını msnbar'ın kordinatlarına göre düzenlenmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca bu dialog'dan herhangi bir renk seçilmediği zaman dialog açık kalıyor.Dialog deaktif edildiğinde kapanmalı.Ancak bir renk seçtiğimizde yada msnbar'da tekrar renk seçme tuşuna bastığımızda kapanıyor. Aklıma gelenler ve gözlemleyebildiklerim şimdilik bu kadar.Bunlar ufak tefek hatalar zamanla düzeltilebilinir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum... |