Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özcan Deniz ile 5 yıl aşk yaşayan şarkıcı Ebru Destan çok ilginç açıklamalarda bulundu.
Ebru Destan: Özcan benimleyken dedikodu çıkmıştı. Bana ’Özcan’ı Tarkan ile Amerika’da basmışsın, susman için sana cip vermişler’ demişlerdi. Bu bir iftiraydı
Özcan Deniz ile 5 yıl aşk yaşayan şarkıcı Ebru Destan, Kanaltürk’te yayınlanan “Orada Neler Oluyor?” programında eski sevgilisiyle ilgili konuştu. Manken Şebnem Scheffer’ın, mahkemelik olduğu Özcan Deniz’den bisseksüel olmadığına dair rapor istemesine tepki gösteren Destan şunları söyledi: “Özcan ile 5 yıl birlikte oldum. Tandığım kadarıyla Özcan biseksüel iddiası ortaya atıldığı gün prozac ve sinir hapları içip tüm gün uyumuştur. Bunu ona söyleyen bir erkek olsaydı vururdu. Haberi gördüğümde içim acıdı. Şebnem böyle bir rapor isteyerek bel altı çalıştı. Özcan’ın Şebnem’den akıl sağlığı raporu istemesi çok normal. Özcan benimle birlikteyken de böyle iddialar ortaya atıldı. İnsanlar beni arayıp ’Özcan ile Tarkan’ı Amerika’da basmışsın. Onlar da susman için sana cip almış. Doğru mu?’ diye sordular. Böyle bir şey olabilir mi? İnsanlar yakışıklı ve başarılı erkeği hep bu şekilde lekelemek istiyor. Şebnem’in yaptığı ayıp ve günah.”
Kaynak: haber3.com