Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2008, 16:47   #1
Kralice
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bezelyeli Pilav




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler:

1 kap pirinc, yikanmis ve suzulmus
2 kap su
1/2 kap bezelye, dondurulmus
2 yk zeytinyag
2 yk dereotu, ince dogranmis
1 tk tuz
1 cimdik karabiber


Yapılışı:

Once suyu orta boy bir tencerede kaynatin. Atesi kisiga getirin, pirinc, bezelye, yag, tuz ve karabiberi koyun. Karisitirip, tencerenin kapagini yarim kapatin. Pirincler suyunu tumuyle cekince ocagini kapatin. Dogranmis dereotunu pilav ile karistirin. Birkac dakika kenarda demlenmeye birakin.

Sicak, ilik veya soguk olarak her turlu et ve tavuk yemegi yaninda servis yapin.


Afiyet Olsun...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan