Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2008, 01:27   #54
Çevrimdışı
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?




Öncelikle appletimizin çin malı gibi düşünülmesi üzücü. Şunu belirtmek isterim FlaxChatin alt yapısı kesinlikle eschat ile aynı değil ve bir çok yönden (ÖRNEK: Ram kullanımı , Sunucuya bağlantı süresi ve bir çok özellik ) konusunda eschatten gelişmiştir. Bu düşüncemizi eschat kullanıpda şu an FlaxChati tercih eden sunucu sahipleri olması doğrulamakta. Sadece applet arayüzü ve eschat ile devrim haline gelip alışılagelmiş özellikleri kullanıcıların isteği üzerine eklemek durumunda kaldık. 1.4 sürümümüzün fazla rağbet görmemesinin temel sebebi arayüz farklılığı idi.
Bir günde örnek olarak eschati gösterip " aynısını istiyorum " diyen kullanıcı sayısı hatrı sayılır miktarda.

Appletimiz sürekli gelişmektedir ve cok yakında yepyeni ve benzersiz bir özellik ile satışa sunulacaktır. Bu ozelliği şimdi açıklamak istemiyoruz ama bu zamana kadar flaxchat 1.8 tercih etmiş ve edecek kullanıcılar bu desteğe ücretsiz sahip olacaklar. 1.4 Sürüm güncellemesi ise bir kereye mahsus 75 YTL dir.

( NOT: Bu zamana kadar appleti satın almış müşterilerimiz yeni güncellemelerden 1 sene ücretsiz yararlanmaktadırlar.)

Yorumlarınız ve samimiyetiniz için teşekkür ederiz, projemiz konusunda desteğinizi , fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.


Konu flaxchat tarafından (19 Kasım 2008 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet