Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2008, 12:33   #1
Çevrimdışı
Jady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi "Güneşi Gördüm" en çok kadınlarıyla konuşulacak.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi Güneşi Gördüm’de rol alan Demet Evgar, Hande Subaşı, Yıldız Kültür ve Şerif Sezer dev kadronun kadın oyuncuları olarak karşımıza çıkıyor. 12 Mart 2009’da sinemaseverlerle buluşacak olan filminde rol alan oyuncular, Kars’ta devam eden çekimler sırasında hem farklı bir coğrafyada bir süre de olsa zaman geçirebilmenin mutluluğunu yaşarken, bir yandan da filmde rol almanın kendileri için bir şans olduğunu sık sık dile getiriyorlar. Filmde Mahsun Kırmızı gül’ün oynadığı Ramo’nun karısı Havar (Demet Evgar),kayınbiraderinin karısı Zehra (Hande Subaşı), Davut’un (Altan Erkekli) karısı Gülistan (Şerif Sezer) ve annesi Pakize (Yıldız Kültür) yöresel kıyafetler içinde senaryonun gereği olarak oyunculuklarını sergilediler. Filmin çilekeş kadınları Havar, Zehra, Gülistan ve Pakize ailelerine her şartta sahip çıkan, elinin emeğini esirgemeyen gerçek Anadolu kadınları olarak, izleyicinin gönlünde şimdiden taht kuracağa benziyor.

Canlandırdıkları karakterlerin gerçekçi olması için 10 gün öncesinden Kars’a gelerek, doğulu kadınların beden dilini gözlemleyen ve şive çalışan kadın oyuncular, zor hava şartlarının da kendilerini engellemediğini ifade ettiler.

Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği, Güneşi Gördüm’de alfabetik sırayla; Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cem Aksakal, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Şerif Sezer, Ümit Okur, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ve çocuk oyuncular, Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay, Elenur ve Edanur Eker, Serhat Çağlayan, Tuğse Gökhan rol alıyorlar… Çekimleri şu sıralar tüm hızıyla süren “Güneşi Gördüm”ün seti İstanbul’dan sonra Norveç ve Danimarka’da devam edecek. Film Mart 2009'da seyirciyle buluşacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet