Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2008, 13:06   #6
Kablosuz NET
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Janus irc Link protokolu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[12:45] <TakmaIsminiz> heheheheheheheheheheheeee* -------------------------<Kimlik Bilgisi Sorgulaması>------------------------ » Nick: TakmaIsminiz » FullName:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Java Kullanicisi » İp Adresi: Muh-WeB@88.229.252.=M-Com-TR TakmaIsminiz +iwxzG modlarını kullanıyor TakmaIsminiz *@88.229.252.181 88.229.252.181 adresinden bağlantı kuruyor » Kanalları: #Muhabbet #Sohbet #Universite #Carkifelek #BuLBaKaLim #OyunTR #Kelime #Oyun » Bağlı Olduğu Server: WEB.Muhabbet.Com.TR TakmaIsminiz is using a Secure Connection -----------------------<Kimlik Bilgisi Sorgulaması Sonu>--------------------- [12:46] <TakmaIsminiz> ysfm yapsın, sen hava bas forumlarda... :d [12:46] <TakmaIsminiz> kendin yapta kendin bas havayı [12:48] <TakmaIsminiz> Ask_HarfLeri* [12:49] <Ask_HarfLeri> ne havası [12:49] <Ask_HarfLeri> ? [12:49] <TakmaIsminiz> hava basmıyor musun forumda millete.. :d [12:50] <Ask_HarfLeri> ben yaptım yazmış mıyım sadece yeniliklerin yanında olurum dedim [12:50] <Ask_HarfLeri> ne var bunda [12:50] <Ask_HarfLeri> ? [12:51] <TakmaIsminiz> hava atmak için yazmadın mı onları. [12:52] <Ask_HarfLeri>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
burdan yaz [12:52] <Ask_HarfLeri> uğraşamıcam şu anda seninle [12:53] <TakmaIsminiz> hehe [12:53] <TakmaIsminiz> lafı anlayan anlar he [12:54] <TakmaIsminiz> böyle böyle yazda prim yapayım dedin değil mi ysfm ye :D [12:54] <TakmaIsminiz> son yazılandan öyle anlaşılıyor [12:55] <Ask_HarfLeri> mallığın lüzümü yok benim prim derdimde yok insanların sabrını taşırma.. [12:55] <Ask_HarfLeri> /gline TakmaIsminiz

Allah'ım sen beni mal insanlardan uzak tut. Amin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan