Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2008, 17:58   #15
-KaHRaMaN-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 5 > Kelebek.ORG / #Help

Herkes kendine göre birşeyler yazmış help kanalı hakkında ; Biri diyorki yetersiz niye yetersiz biliyormusunuz bazı boş beleş insanlar gelir helpe bazen Kıçından uydurma ordan burda duyma soru sormak için gelier sırf bakalım sorumu bilecekler mi die Bende helperlerime derim ki Deneme sorusu Lamer sorularına cevap vermeyin ve kanaldan atılır ondan sonra bu karaktersizliği yapan Lamer sağda solda forumlara atar vay efendim kelebek org helperleri usere yardımcı olmuyor kanaldan atıyor yetersiz,Ben böyle bir yeterlilik istemiyorum KİME NE bundan ,Yorum yazan arkadasların birisini tanıyorum yıllar önce beraber calışma fırsatı bulduk ozamanlar ne ögrenmişse Kelebek org de ögrendi şimdi ukalalık yapıp yetersiz yorumları yapıyor,ne ben ne de helperlerim 10 numara değiliz ama ben KARAKTERİ düzgün Belirli bir OLGUNLUGA sahip insanlarla çalışmayı seviyorum,Ben kendi içimizden helper yetiştirmeyi seviyorum helpegitim kanalından helper adaylarını belirliyorum ona göre yetiştirip kadromuza ekliyoruz BEN BAŞKA SERVERLERDEN Helper Çalmıyorum,gidip baska helperlerle Konuşmuyorum aman bizim sunucuya gel ekliyelim seni şöle yapalım böle yapalım demiyorum,Çoğu yetiştirdigimiz helperler Şuan baska serverlerde Görev yapıyor onlarada basarılar diliyorum.

Kelebek org HELPERLERİ'nin Görevi Kelebek org'deki Userlere yardım etmektir,Baska Serverden Gelen Lamerlere Karaktersiz insanların Deneme sorusunu cevaplamak zorunda değildir..

Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır,Benim yönetim anlayışım baska sunuculardan değil kendi içimizden helper yetiştirmektir, Herşey komut bilmek değil benim calışacagım insanın Belirli bir olgunluga sahip olması KARAKTER olarak düzgün olması gerekir ,Her komut bilenide almıyorum bu yüzden..

Yorum yapan bazı arkadaslar Geldikleri yeri unutmasınlar Şuan yürüyebiliyorsa Emeklemeyi KELEBEK.ORG de ögrenmiştir...

Tüm Helper arkadaslara basarılar dilerim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan