Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 5 > Kelebek.ORG / #Help
Eski üst yönetiminde bulunduğum kelebek.org #help kanalıyla ilgili bende birşeyler söylemek isterim. Öncelikle; help kanalı founderi Kahraman çok efendi ve ağır başlı bir arkadaşımız. Her sunucunun help kanalı sorumlusu bu kadar beyfendi ve oturaklı olamıyor. Başınızdaki adam nasılsa onunla çalışanlarda onun gibidir diye düşünüyorum. Her sunucuda ufak tefek hatalar mutlaka olur. Benim dönemimde ufak hatalar oluyordu şu varki Kahraman`a ait kelebek.org #help kanalı işini temiz yapıyor. Kahraman Atılan postlar seni biraz kızdırmış olacakki, Sert ve yumuşak bir tavırla cevap vermişsin biraz daha prof bir cevap verebileceğini düşünüyorum.. Çünkü o tecrübe sende var. Ayrıca IF`e çok geç katıldın, IF`i her zaman yönetiminde bulunan helperlerle beraber takip etmenizi tavsiye ederim..
Yönetimindeki herkeze başarılar dilerim.
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |