Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2008, 23:59   #3
Regex
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şu kodeleri birleştirebilirmisiniz LÜTFEN ?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on me:*:voice:#Help,#OperHelp:if !%nick { set %nick $vnick } on *:rawmode:#Help,#OperHelp:if $1 == -v && $2 == %nick || $1 == +b && $regex($2-,%nick) { unset %nick } on me:*:devoice:#Help,#OperHelp:if %nick { unset %nick } on !*:part:#Help,#OperHelp:if $nick == %nick { unset %nick } on *:quit:if $nick == %nick { unset %nick } on *:start:$iif(%nick,unset %nick) on *:input:*:{ if $regex(#,#Help|#OperHelp) && !$ctrlenter && !$regex($1-,\/) && %nick ison # { say $+( %nick 1:) $1- | return } if $1 == s.a { say SelamunAleyküm. | return } if $1 == a.s { say AleykümSelam. | return } if $1 == h.g. { say Hoşgeldin. | return } if $1 == :-) { say 2:4)6:13)5:7)10:3)14:4)2:4)6:13)5: 7)10:3)14:4) | return } if $1 == :f { say 2E4h6u13E5h7u10E3h14u4E2h4u6u13u1u | return } var %a = 0 | while %a < $numtok($1-,32) { inc %a | var %c = $gettok($1-,%a,32) | if $remove(%c,!,?,:,;,.,$chr(44),?) ison # { var %b = $iif(%b,%b) $+(,%c,) } | else var %b = %b %c } | if !%b { var %b = $1- } | say %b | return } }

Kodları birleştirdim. Olabildiğince de stabil hâle getirip, daha etik ve hızlı çalışır hâle getirdim. Deneme fırsatım olmadı, herhangi bir hataya rastlarsan belirtirsin.

Umarım işine yarar. Kolay gelsin.

Konu Regex tarafından (01 Aralık 2008 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları