Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2008, 23:32   #1
McKruGer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
özür dilemiyoruz...! Ve özür bekliyoruz!

İlk önce konunun tam nereye açılacağı belli olmadığından buraya açtım. Daha dikkat edici olacağından dolayı özellikle "görüş ve önerim" adı altında bunu buraya atmayı uygun gördüm.

Son günlerde cereyan çok önemli bir olay var: Kendine aydın kılıfını geçiren ama aydın olmanın yanından dahi geçemeyen, VATAN HAİNİ VE ŞEREFSİZ olan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını taşıyan bu şahıslar Ermenilerden özür dileme kampanyası başlatmıştır. Bu imza kampanyası için bir site dahi açmışlardı. Fakat duyarlı bazı arkadaşları siteyi hacklemişdir bilginize.

Peki biz ne yapmalıyız? Arkadaşlarımızı, ailemizi, yakınlarımızı ve çevremizde tanıdığım herkesi bazı konularda bilgilendirmeliyiz ve Onların duyarlı olmasını sağlamalıyız. Bizler tepkisiz kaldıkça bu tip iftira kampanyaları artacaktır.

Hepimiz gayet iyi bilirizki; Asala terör örgütü 40'dan fazla Elçimizi katletmiştir. Şimdi sorarım bunların ailelerinden kim özür dileyecek?

Ayrıca 1. Dünya savaşında Özellikle Doğu Anadoluda Ermeni çetelerinin katlettiği ailelerden kim özür dileyecek?

İşte Ermeni İddalarını çürüten binlerce belge. Üstelik bu belgelerin bir kısmı İngiltere ve Rusya İstihbaratlarına ait.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

HEPİNİZİ DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM!

ÖZÜR DİLEMİYORUZ!

ÖZÜR BEKLİYORUZ!

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver